Honden

Van elke zak gaat een euro naar een goed hondendoel!

Snel naar…

Puppy

Rund 

Zalm

Sport

Waarom enJOY voor je hond?

Geperst voer

Alle brokjes van enJOY zijn koudgeperst. Dit proces is natuurlijker dan het maken van krokant voer. Daarnaast worden producten minder verhit, waardoor de voedingsstoffen beter behouden blijven. 

Geperste brokjes verteren ook makkelijker doordat ze in de maag uit elkaar vallen. 

Natuurlijke anti-oxidanten

De producten van enJOY bevatten geen kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen of antioxidanten. Dat is ook niet nodig, want het voer is al lekker van zichzelf!

Glucosamine en Chondroitine

In alle varianten zit glucosamine en chondrotine. Deze twee stoffen ondersteunen de gewrichten, wat niet alleen belangrijk is voor pups om gezond te groeien maar ook voor volwassen honden om de gewrichten gezond te houden. 

Perfect te combineren

enJOY is perfect te combineren met andere voedingsstoffen, zoals vers vlees en past hiermee in ieder voedingspatroon!

Vitamine C 

Alle vitamines die je hond nodig heeft om gezond te blijven zijn aanwezig. Met extra vitamine C, wat dient als anti-oxidant in het lichaam en zo de immuunsysteem ondersteunt.

Hypoallergeen

Drie varianten van enJOY zijn hypoallergeen en bevatten dus maar één dierlijke eiwitbron: rund, zalm of kip. Perfect voor dieren die gevoelig zijn voor een bepaald soort eiwit.

Variant Sport

Speciaal voor honden die veel sporten of bewegen of op een andere manier meer energie nodig hebben. Ook zeer geschikt voor jonge honden van grote rassen.

Reageren is niet mogelijk