Veelgestelde vragen

Algemeen

Ik heb een winkel. Kan ik enJOY opnemen in mijn assortiment?

In overleg kijken we hier graag naar! Stuur hierover even een e-mailtje zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Ik heb een opvang. Kan ik gesponsord worden door enJOY?

Wij dragen kleindieropvangen en andere goede knaagdier- en konijnendoelen het allerbeste toe. Daarom kunnen zij tegen korting voer krijgen en in bepaalde situaties gesponsord worden. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan even contact op!

Hoeveel van elke zak wordt er gedoneerd aan een goed dierendoel?

Van de kleine formaten kat, cavia en konijn wordt 0,50 euro gedoneerd. Van elk groot formaat en van elk formaat hondenvoeding wordt 1 euro gedoneerd.

Van elke diersoort komt het bedrag terecht bij een goed doel voor die specifieke soort!

Knaagdieren en Konijnen

Kan ik jullie kruidenmixen zomaar bijvoeren aan mijn konijnen, cavia's en andere knaagdieren?

Dat kan zeker en is heel gezond! De mixen kunnen het beste in kleine beetjes en gevarieerd bijgegeven worden, zodat je dieren niet teveel van hetzelfde eten.

Mijn cavia's zijn niet zo gek op enJOY-voer dan op hun oude voer. Komt dat wel goed?

Jazeker! De brokjes van enJOY Caviakorrel met Kruiden zijn geperst, zodat het voer minder bewerkt en verhit is dan krokant voer. Sommige cavia’s hebben liever krokante brokjes en kunnen hier heel hardnekkig in volhouden. Daarnaast eten ze enJOY vaak naar behoefte, dus kan het zijn dat ze er iets minder van eten. Dat is niet erg, want elk brokje zit boordevol voedingsstoffen! 

Wil je cavia het niet meteen eten? Dan kan je het tijdelijk mengen met het oude voer, of even volhouden en niets extra’s bijgeven (natuurlijk wel hooi en verse groente). De meeste cavia’s eten het gelukkig meteen of binnen enkele dagen.

Reageren is niet mogelijk