Over enJOY

Ontstaan

Voer van topkwaliteit ontstaat niet zomaar. enJOY is begonnen met het ontwikkelen van caviavoer wat 110% voldoet aan onze eisen, zodat we onze dieren in de caviaopvang naar ons inzicht zo gezond mogelijk konden voeren. Na jarenlange ervaring in diervoeding was dat een schitterende uitdaging. En omdat ieder dier een topvoer verdient willen we het voor iedereen beschikbaar maken. Inmiddels kunnen ook konijnen, kleine knaagdieren, honden en katten genieten van natuurlijke voeding. 

Het valt niet altijd mee om als goed dierendoel staande te blijven. Daarom steunt enJOY initiatieven van goede doelen te sponsoren of door voeding te doneren. Meer hierover lees je hier!

Missie

enJOY wil bijdragen aan het geluk van mens en dier. Als eigenaar is het toch extra genieten als je huisdier het goed heeft? Een gezonde voeding die voor iedereen beschikbaar is is hierin essentieel. 

 

Dierwelzijn

Iedereen kan meehelpen aan een beter dierwelzijn. Wij doen dit door van elke zak voer die verkocht wordt een deel te schenken aan een organisatie die hieraan bijdraagt. Wij steunen de initiatieven van kleinere stichtingen en organisaties, omdat een donatie daar een enorm verschil kan maken!

Reageren is niet mogelijk