Knaagdieren en konijnen

Snel naar Caviakorrel met kruiden:

Snel naar Konijnenkorrel met kruiden:

Waarom enJOY voor cavia's en konijnen?

Geen soja

Soja is een veelgebruikt product in diervoeding. Helaas kan soja genetisch gemodificeerd zijn. En om dat risico te voorkomen zit er helemaal geen soja verwerkt in de brokjes van enJOY.

Met timotheehooi, lager calciumgehalte

Timotheehooi is van nature laag in calcium en vormt de basis voor het brokje. Een te hoog calciumgehalte kan leiden tot o.a. blaas- en nierproblemen. Daarom is dit gehalte lager.

Geperst voer

Geperst voer wordt onder een lagere temperatuur geproduceerd dan krokant voer, waardoor de voedingsstoffen beter behouden blijven. Daarnaast zijn de brokjes ook wat harder.

 

Kruiden

Met weegbree en paardenbloem: supergezond en hartstikke lekker!

Hoog vitamine C-gehalte voor cavia’s

Cavia’s kunnen zelf geen vitamine C aanmaken en hebbe dit nodig in hun voeding. Dit voer voorziet ruim in deze behoefte!

Extra grote brok voor konijnen

Een grotere brok zorgt voor meer inspanning van het gebit tijdens het kauwen.

“Onze caafjes vinden het caviavoer van Enjoy erg lekker en valt prima in de smaak dus nogmaals maar weer besteld. Dacht ik ben erg benieuwd hoe ze het vinden nou het was totaal geen probleem. Heb ze er langzaam aan laten wennen en heb de eerste dagen het gemengd met het andere caviavoer wat ze al kregen en het duurde niet lang voordat ze dit caviavoer accepteerde. Zodra het bakje met caviavoer weer gevuld wordt, staan ze al te wachten zo mooi om te zien. Dit caviavoer is zeker een aanrader. Dank je wel voor het goede advies.” – Anja

Reageren is niet mogelijk