Goede doelen-actie Dierendag!

Als baasje verwennen wij met graag onze huisdieren. Maar er zijn ook een heleboel huisdieren zonder baasje die ook wat extra’s verdienen! Gelukkig zijn er organisaties, stichtingen en personen die zich elke dag opnieuw inzetten voor deze dieren. 

Van elke zak droogvoer enJOY die verkocht wordt houden wij een deel gereserveerd voor deze goede doelen (0,50 euro van een kleine zak en 2 euro van een grote zak). Als er een mooi bedrag bij elkaar gespaard is maken we er een goed doel blij mee! Hiervoor kiezen we het liefst een kleiner doel uit. 

Inmiddels hebben we 100 euro bij elkaar gespaard! Dit willen we doneren aan een cavia-doel.

Welke organisatie, stichting of persoon kan volgens jou een extraatje gebruiken? Stem in de balk hiernaast! 

Staat het doel van jouw keuze er niet tussen? Stuur dan even een e-mailtje 

De winnaar wordt met dierendag bekend gemaakt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *